Veckans recept: Ananaskaka

Kalasgod ananaskaka.

Den här ananaskakan är fantastisk att servera som efterrätt eller till helgfikat.
Passar alla. (observera att det är laktos i).

Du behöver

Till degen

150 g smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

Smeten

2 dl crème fraiche
1 dl socker
1 ägg
400g krossad ananas. Jag brukar köra allt i mixern så smeten blir slät.

Grädda i 175 i mitten av ugnen i ca 40 min. Ställ i kylskåp ett par timmar, kakan ska serveras kall.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: