Recension: Lida Friluftsgård

Vi besökte Lida Friluftsgård, ett ställe i Tullinge där man sägs kunna leka, spela minigolf, frilufsa, bada och åka vattenskidor.

Kostnad: (minigolf: 60:-) övrigt gratis-
Betyg: @@

Vid första anblicken ser det jättefint ut, stora grönområden, den där lekplatsen de skryter med skymtar bakom kröken och stranden är bara gångavstånd från glassförsäljaren. De har en jättefin minigolfbana som är inspirerad av den riktiga golfen med bunkrar och flaggor.

Men … när man börjar gräva under ytan är stället inte så bra, för en småbarnsfamilj. Visserligen är stranden jättefin och inte så fullpackad, men det är det som finns och en bedrövlig lekplats med en lekborg, stora hål i sandun derlaget och ganska skitig.

Världshuset sen då … maten kostar (för vuxna) från 75 kronor och en barnportion från 45 kronor och den smakar inte alls särskilt bra. utom barnportionen med pannkakor som både hade en stor pannkakshög och var välgräddad.

Varning för den såkallade skaldjurspastan som består av sönderkokt pasta, någon form av sås som tyvärr ser ut som soppa och mest smakar vatten med persilja. Skaldjursvariationen var dessutom bedrövlig då det var två sorters räkor och lite av det i pastan.

Måltidsdrycken smakade ingenting och såg ut som färgat vatten.

Små och smaklösa vuxenportioner, dålig service (vi fick först inte in vår mat, kocken hade inte lst pasta och chili istället fick vi en (1) sallad som en servitris kom in med. När vi sa att det var fel, fick vi inte ens en ursäkt istället sa hon: Eh kocken måste ha läst fel.

Betyg då? Ja eftersom recensionerna ska vara utifrån barnens synpunkt och Adde var badtokig blir det hela @@.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: