Gud vill inte rädda liv!

I alla fall inte om man ska tro de idioter som ville hindra den här familjen från att hjälpa sin son genom ett syskon.
Den här familjen har (snart) tre barn, två pojkar varav den ena redan är döende och en i väntan på att samma genetiska sjukdom ska bryta ut, om inte den lilla flickan som ligger i mammas mage hinner födas och rädda honom.

Om flickan hinner födas i tid kan hon rädda sin ena bror med sin benmärg. Visst har de exprimenterat för att det ska bli så (Sjukdommen bryter bara ut hos pojkar). En flicka blev det tillsist och hon är familjens hopp: Jag tvivlar inet ett dugg på att hon kommer att vara minst lika älskad, välvårdad och fantastisk för föräldrarna som deras pojkar.

Jag tvivlar inte ett dugg på att hon kommer att växa upp stolt och glad åt att just hon fick födas för att rädda sin bror.

Jag tvivlar inte heller på att när (om) brodern får växa upp, räddad av sin syster, så finns det ingen i världen som skulle säga: ”Men du borde egentligen ha dött för det dina föräldrar gjorde var inte naturligt!”

Man borde inte få bli läkare om man tror på något annat än evolutionen. Hur kan en så bildad människa, som spenderat år av sitt liv med universitetsstudier, ens yppa sig om att det skulle vara fel att rädda liv? Hur kan en läkare säga så? hur kan en läkare tro på något annat än vetenskapligt baserad fakta och istället lyssna på en bok som säger att jorden är 6000 år gammal och skapad av en såkallad Gud?

Till familjen hade troende läkare riktat kritik för att de ”skapar” en räddning för sin son genom lillasyster.

Korkade människor finns det tydligen gott om men läkare som beter sig på det viset borde se sig omkring. Hur naturligt urval har vi i världen i dag? Hur många av oss skulle överleva om vi tvingades tillbaka till grottan och leva på jakt och med våra bara händer?

Jag säger bara :
Ta ifrån puckot licensen omedelbart och stäng in honom i en bunker för en sådan läkare vill i alla fall inte jag träff apå!

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: