Feta barn får inte leka … ute

Alltså, förlåt mig, men …om du är en förälder som inte låter ditt barn leka ute för att det kan skada sig då är du väldigt fel ute. Alltombarn skriver idag om en undersökning som visat att föräldrar hindrar barn från att leka ute och idrotta för att de är rädda för skador.

Finn fem fel liksom…
Kommer föräldrarna inte ihåg sin egen barndom? fick ni inte klättra i träd, bygga kojjor, åka sopsäck i mördarbacken och cykeltävla?

Får ungarna andas hemma? De där avgaserna är ju farliga har jag hört … idioter!

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Tessan

     /  mars 4, 2009

    Det var en undersökning utförd i England. Det är lite annorlunda där både vad gällande miljö och bildning. Lite kritisk läsning skulle inte skada;)

  2. Jo det klart att man ska läsa kritiskt. Faktum är dock att det slås upp i en svensk tidning för svenska föräldrar. Dessutom spelar det egentligen ingen roll om undersökningen gjordes i England eller inte när nu curlingförälder debatten görs även i Sverige EFTERSOM föräldrar inte låter barn göra vissa saker och leka ute på samma sätt som förut.

    Många föräldrar härmomkring (äldre barn) gnäller för att ungarna sitter vi datorn hela dagen …MEN de vill inte ta initiativet till att rycka ut sladden för då måste de ju aktiver asina barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: