Vad skulle du göra ?

Vad skulle du göra om du trodde att ditt barn var i fara?

Just nu läser jag om det hemska fallet där en pojke kidnappats och fråntagits sin mamma. Thor ni vet, där mamman i två månader letat efter sin son. Fy fan säger jag, om ni ursäktar mitt språk, för att tvingas leva i ett sådant helvete. Och när man äntligen får veta var barnet finns får man inte ha honom hos sig, inte vara där. Istället ska man finna sig i att barnet är inlåst på ett barnhem i ett främmande land. Jag fattar inte hur man orkar det.

Idag kom det upp en artikel från pappan, där han sa att han rymde för att skydda sitt barn. Han var rädd för att mamman skulle lämna det land de levde i tillsammans och lämna honom utan sitt barn så i pur panik tog han sonen, mat och löjor och drog.

IDIOT tänker vi och undrar hur man kan utsätta sin älskade och sin son för det. Samtidigt säger pappan att mamman utsatt barnet för övergrepp, att han inte anser henne kapabel att ta hand om sin son. Ändå dömer de flesta av oss honom direkt.

Det här är inte ett försvar av pappan! Kidnappningen och den smärta som han orsakat både mamman och sonen är fruktansvärd och borde innebära omedelbart fängelsestraff eller något.

Men om det nu finns en sanning i hans rädsla då? Om det nu är så att mamman hotade med att dra från honom, att hon kanske till och med har gjort något av det som vagt hintats i medier , om övergrepp, från pappans håll.Vad ska straffet bli då. Om man inte får hjälp av myndigheter och handlar i ren panik, bör man inte få vård eller så?

Pappan planerade att leva på flykt tills sonen fyllde arton år … gör man det bara för att jävlas, eller gör man det av en annan djupare orsak? Är det alltid pappan som är skurken i en relation? Jag skulle så gärna vilja se vad som orsakade det här, på riktigt. Även om jag inte kan förstå hur man kan kidnappa sitt barn och skada de man älskar så hårt som han har gjort så måste vi få båda sidorna.

Handen på hjärtat nu allihopa om du trodde att ditt barn svävade i fara, vad skulle du göra då?

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: